VELIKE KAMNITE PLOŠČE

Če razmišljate o prenovi dvorišča in iščete trpežne kamnite obloge, odporne na vremenske razmere in zmrzal, potem bodo kamnite plošče iz naše ponudbe prava izbira za vas.

Primerne so tako za zunanjo uporabo kot tudi notranjo umestitev in za ohranjanje svojega videza ne potrebujejo dodatne in intenzivne nege. Obenem morajo dobro zdržati silo, biti dobro prevozne in pohodne. Če boste kamnite plošče umestili zunaj, je nujno tudi, da te ne drsijo. Velika prednost naših izdelkov je ta, da so dobro odporni na sončno svetlobo, kar pomeni, da z leti ne potemnijo oziroma spremenijo barvo. Enostavno čiščenje površin je še ena izmed prednosti naših izdelkov, saj boste lahko umazanijo uspešno odstranili že samo z vodo. Namestite jih lahko na vrtne poti, avtomobilske dovoze, bazenske površine …

Nekaj pazljivosti je potrebno nameniti montaži, saj je potrebno upoštevati barvo kamna predvsem, ko izbiramo lepilo za keramiko. Preden se lepljenje izvrši, je prav tako potrebno zagotoviti ravno in čisto podlago. Večina vzorcev iz naše ponudbe pri montaži ne potrebuje fugiranja in se nalepi direktno na spoj. Prepustite domišljiji prosto pot in izberite moderne in vzdržljive kamnite plošče iz naše ponudbe!

POGOSTA VPRAŠANJA O KAMNITIH PLOŠČAH

Kako poteka montaža?
Montaža je enostavna, večina vzorcev in izdelčnih variacij za svojo montažo ne potrebuje fugiranja, ampak poteka neposredno na površino in direktno na spoj.
 
Kaj označuje oznaka »naravno klana površina«?
Naravno klana površina označuje način obdelave kamna, ki ustvarja prepoznaven vzorec te izdelčne variacije.
 
Ali je kamnita plošča primerne tudi za notranjo vgradnjo?
Seveda, vgradite jo lahko tudi v notranjosti hiše, pogosto jih najdemo v hodnikih ali v kuhinjah.
 
Katere so pomembne značilnosti, ki jih mora imeti kamnita plošča, namenjena zunanji vgradnji?
Izdelki ne smejo biti zdrsne, odporne na zunanje vremenske razmere, zmrzal... Prav tako morajo biti enostavne za čiščenje in en smejo biti preveč lomljive.
 
Kakšne so cene izdelkov?
Cene so odvisne od intenzivnosti obdelave površine, materiala izdelka, dimenzije … Cena za kos za izdelke iz kolekcije Autumn Gray na primer znaša 19,40 €. 

go_top