KAMEN ZA ŠKARPE

Kamen za škarpe mora za čim daljšo življenjsko dobo ustrezati kar nekaj pogojem. V prvi vrsti mora biti dobro odporen na vremenske razmere in vplive, kot sta dež in sneg. Zaradi svoje poroznosti skrilast naravni material namreč vpija veliko vode, kar lahko v nestabilnih vremenskih razmerah privede do pokanja. Tudi preveč trden material ni najboljša izbira, saj je strošek obdelave in zlaganja v končni zid višji.


Take materiale je namreč  potrebno ročno izklesati ter strateško zložiti v zid. Vašo izbiro naj diktirata obstoječa arhitekturna zasnova objekta in okolje, v katerega je objekt postavljen. V naši ponudbi boste našli tri izdelčne variacije, in sicer naravno klani, staran antični in staran antično-klani  kamen za škarpe. Naravno klana površina daje vtis rustikalnosti in se lepo zlije predvsem s podeželskimi stili ali ostalimi, klasičnimi zasnovami. Na drugi strani se v kombinaciji z modernejšimi objektih lepše obnese naravna klana antična površina.


Beli tuf, na primer, ima žgan rob in je primeren tako za zunanjo kot tudi za notranjo površino. Starana antična površina se lahko pohvali s prelepimi zemeljskimi odtenki in nevpadljivo zaokroža končni videz vaše okolice hiše. Potrebujete pomoč pri izbiri? Kontaktirajte nas ali nam pošljite vprašanja in z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravi kamen za škarpe. Naše najboljše primere si lahko ogledate tudi v galeriji.

POGOSTA VPRAŠANJA O KAMNU ZA ŠKARPE

Kakšne so razlike med posameznimi izdelčnimi variacijami v vaši ponudbi?
Gre za različne načine obdelave kamnin (antično starana, klana in naravno klana površina), prav tako se izdelki razlikujejo glede na velikost, oblike robov …

Kakšna je cena za izdelke?
Cena je odvisna od velikosti naročila pa tudi vrste kamna, zato je končno ceno težko napovedati. V grobem se cene gibljejo nekje od dobrega evra naprej.
 
Kakšne so značilnosti naravno klane površine in roba?
Kot pove že ime samo, gre za ročno obdelane kamnine, ki jih kamnoseki oblikujejo s posebnimi orodji. Gre torej za unikatne izdelke.
 
Ali je kamen za škarpe iz vaše ponudbe namenjen tudi notranji vgradnji?
Nekatere vrste izdelkov lahko brez skrbi vgradite tudi v notranje prostore.
 
Kako poteka vgradnja kamna?
Celoten postopek vgradnje je odvisen od mojstra, v osnovi se deli zlagajo drug na drugega. 
go_top

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev.

Oglaševalski piškotki

Uporabljajo se za zbiranje informacij o vaših interesih za namene trženja.