PRODNIKI

Izberite visokokakovostne izdelke iz naše ponudbe in svoj vrt preobrazite v oazo sprostitve! Prodniki so na voljo v različnih barvnih kombinacijah in so odporni na vse vremenske razmere. Uporabljamo jih kot okras pri ureditvi okolice stanovanjske hiše in za zapolnitev drenažnih pasov, kot tudi za dopolnitev dekoracije gredic, za ribnike in za posip na ravnih strehah.

Izbirate lahko med velikimi, majhnimi, naravnimi, poliranimi in lomljenimi prodniki. Rožnati marmor iz kolekcije Cristal Mix s svojo razgibano sestavno in nežnimi rdečkastimi podtoni popestri še tako dolgočasno betonsko zasnovo dvorišča, ki so značilne za večja blokovska naselja. Prodniki belega marmorja na drugi strani umirjajo drznejše zunanje ureditve in zasaditve, zato so pogosta izbira vrtnih urejevalcev.

Za še več mističnosti pa izberite zaobljen črni marmor v različnih dimenzijah in ga umestite v večji cvetlični lonec v notranjosti. Poskrbite za okusno dekorativno nasutje vrtnih poti ali ustvarite kontrast na okrasnih pasovih okrog hiše. V zadnjem času so priljubljena izbira tudi za zasutje ravnih streh. Sprehodite se skozi našo ponudbo in izberite izdelke, ki bodo najbolje dopolnili vašo obstoječo zasnovo dvorišča ali vrta. Vrhunska kakovost in dobra odpornost na zunanje vremenske razmere!

POGOSTA VPRAŠANJA O PRODNIKIH

Ali se prodniki skozi čas starajo in izgubijo barvo?
Ne, ker so 100 % naravnega izvora, skozi čas dobro ohranjajo barvo in obliko. To pomeni, da tudi po nekaj letih ne dobijo neprivlačnega »spranega« videza.
 
Katere barvne kombinacije so na voljo?
Izbirate lahko med številnimi barvnimi kombinacijami in sijaji, kot so črna, bela, rdečkasta …
 
Kje jih lahko implementiram?
Uporabite jih lahko v cvetličnih lončkih, v ribnikih, kot okras in posip okrog stanovanjske hiše, kot posip na ravnih strehah …
 
Kakšna je cena izdelkov?
Cene se razlikujejo glede na izbran izdelek, kot primer lahko navedemo 25 kg vrečo okrasnega kamna rjavorumeni apnenec, ki vas bo prišla 6,56 €. 

go_top

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev.

Oglaševalski piškotki

Uporabljajo se za zbiranje informacij o vaših interesih za namene trženja.