NARAVNI LOMLJENCI

Okrasni lomljenec je primeren tako za zastiranje kot tudi za dekoriranje. Pridobiva se s posebnim postopkom lomljenja kamna, pri čemer se ustvarjajo željene granulacije oziroma velikosti. V naši ponudbi je v povprečju na voljo 11 velikosti/granulacij (odvisno od izdelka), ki ustrezajo različnim namenom oz. potrebam strank.

Beli lomljeni marmor nevpadljivo poudari vaše dvorišče in doda potrebno svežino in kontrast razgibani zasaditvi zelenja. Za ljubitelje barv in drznosti so boljša izbira izdelki iz ognjene kolekcije Rossa Verona. Okrasni kamen lomljenec lahko umestite tudi na grobove ali z njim zasipate pot okrog hiše. V primerjavi z ostalimi vrstami tlakovanja je ta izbira cenovno ugodnejša, saj se ga na izbrano površino samo posipa.

Temnordeči lomljeni marmor sicer spada med dražje različice tega materiala, a se odlično in neopazno spaja z različnimi stili. Potrebujete pomoč pri izbiri? Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri. Okrasni kamen lomljenec je cenovno ugodna rešitev za vaš dom, ki je ne boste obžalovali!

POGOSTA VPRAŠANJA O LOMLJENCU

Potrebujem lomljenec majhne granulacije. Ali ga lahko dobim v vaši ponudbi?
V naši ponudbi boste našli različne granulacije izdelkov. Beli marmor je na primer na voljo v 11 oblikah in velikostih.
 
Kakšna je cena za izdelke?
Cena je odvisna od izbranega izdelka, ki si ga lahko ogledate v prikazu zgoraj.
 
Kako se razlikuje od prodnikov?
Prodniki so manj robustni in bolj zaobljeni. Na drugi strani je okrasni kamen lomljenec grobo lomljen in ima ostre robove.
 
Ali ga lahko uporabim tudi v notranjosti?
Sicer je primernejša izbira za umestitev v zunanjih okoljih, a ga lahko brez skrbi umestite tudi v dekorativne lonce.
 
Ali se barva skozi čas spreminja?
Ne, barva ostaja nespremenjena, nanjo opazno ne vplivajo niti sonce, dež ali zmrzal. To pomeni, da se videz kamenja dobro ohranja. 
go_top

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev.

Oglaševalski piškotki

Uporabljajo se za zbiranje informacij o vaših interesih za namene trženja.