OKRASNI KAMEN

Že nekaj časa sanjate o popolni prenovi vrta ali dvorišča?

Okrasni kamenčki niso samo nevpadljiv okras, ampak elegantno razmejujejo zunanji prostor in skrbijo za zadostno količino zračnosti. Okrasno kamenje odlično kljubuje različnim vremenskim razmeram in se lepo staplja tudi z ostalim stavbnim pohištvom. Pričarajte igriv značaj svoje terase in izberite okrasno kamenje ali razblinite monotonost zelene zasaditve z rdečkastim odtenkom ognjenega marmorja.

Ne glede na to, kaj boste izbrali, je pomembno, da so okrasni kamenčki v prostor umeščeni premišljeno in ne rušijo obstoječe zasnove vrta ali dvorišča. Dekorativni kamniti elementi lahko popestrijo tudi notranjost doma, saj jih lahko uporabimo v cvetličnih loncih ali na ostalih prehodnih prostorih. Prefinjenost in prestižnost enostavno dosežemo tudi z mešanjem različnih odtenkov. Prav tako je cenovno ugodna rešitev za tlakovanje okrog hiše ali za urejanje grobov, posip strehe …

V naši ponudbi boste našli različne izdelčne kombinacije, s katerimi bo vaš dom zasijal v novi luči!

POGOSTA VPRAŠANJA O OKRASNEM KAMNU

Kako se okrasni kamenčki med seboj razlikujejo?
Okrasno kamenje se med seboj razlikuje po barvi, obliki in vzorcu. Prav tako so na voljo v različnih dimenzijah in pakiranjih.
 
Kakšne so cene dekorativnih elementov?
Cene se od elementa do elementa razlikujejo in se začnejo pri 8 € na vrečo pa vse do slabih 20 € na vrečo.
 
Ali okrasno kamenje v vaši ponudbi dobro kljubuje vremenu?
Tako je, naravni gradniki so zaradi svojih lastnosti zelo dobro odporni na zunanje vplive iz okolja. Dež tako ne pušča vidnih in neprivlačnih sledi, prav se barva dobro ohranja.
 
Ali lahko okrasni kamen umestim tudi v notranje prostore?
Seveda, okrasno kamenje lahko brez težav umestite tudi v notranje prostore, kot so cvetlični lončki ali notranje grede.
 
Katere so glavne prednosti, ki jih imajo okrasni kamenčki v vaši ponudbi?
Predvsem je na voljo veliko različnih vzorcev, oblik in barvnih odtenkov, ki jih lahko umestite v različna okolja (zunanja in notranja). 

go_top