O KAMNU

ZGODBA KAMNA

Skozi zgodovino se je kamen vedno uvrščal med vodilne gradbene materiale. Ljudje so prepoznali njegove odlične naravne prednosti, kot sta trdnost in odpornost, ter izjemno estetsko vrednost, ustvarjeno z vplivi narave v procesu nastajanja kamnin. Iz tega izhaja edinstvenost kamna, ki tako v ospredje postavlja tudi njegovo dekorativno vlogo v našem bivalnem prostoru.

dekorativni kamen
Dvorci in palače, cerkve in še mnogi drugi zgodovinski objekti iz kamna se uvrščajo v pomembno kulturno in umetnostno dediščino razvoja civilizacije. Kamnoseki so bili cenjeni umetniki, saj so tem zgradbam dali veličino in brezčasnost. Skozi zgodovino se je ta obrt ohranjala in nadgrajevala. Danes vam tako lahko predstavimo naravni kamen, obdelan z natančnostjo najnovejše tehnologije in ustvarjalnostjo umetnika.

Izdelki iz naravnega kamna so prepoznani po mnogih barvnih variacijah in naravnih vzorcih v posameznem delu, plošči ali elementu. Prav zaradi naravnih vplivov v procesu oblikovanja kamnin je vsak vzorec s svojo nianso in strukturo brezčasen unikat. 
go_top

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev.

Oglaševalski piškotki

Uporabljajo se za zbiranje informacij o vaših interesih za namene trženja.