Brunello

BRUNELLO očara s svojo polnostjo ter kombinacijo treh različnih dimenzij kamenčkov. Dekorativni kamen predstavlja sodobno interpretacijo tradicionalnih rimskih vzorcev. Primeren je za prostore, ki zahtevajo ravne površine, kot so kopalnica in kuhinja. Oblikovno je podoben vzorcu Fabro, vendar je...
  • indor
  • smooth1
  • floor
Cena: od 134,20€
stenske obloge
BRUNELLO LYMRA
LYMRA (Apnenec)  sodi v skupino kamnov, ki jih odlikuje najbolj izrazita in čista bela barva. Ta značilna kompaktna struktura bele barve ob pravilni osvetlitvi stene daje videz smetanaste barve. V strukturi lahko izjemoma zasledimo manjše sledi oksida oranžne barve. Kamen je mehak in porozen ter vpija vodo, zato je po večini primeren le za notranjo uporabo. 

Odprodaja: 5,40 m2  -50 %
Cena: 134,20€ / m2
naravni kamen

O KAMNU

BRUNELLO očara s svojo polnostjo ter kombinacijo treh različnih dimenzij kamenčkov. Dekorativni kamen predstavlja sodobno interpretacijo tradicionalnih rimskih vzorcev. Primeren je za prostore, ki zahtevajo ravne površine, kot so kopalnica in kuhinja. Oblikovno je podoben vzorcu Fabro, vendar je izdelan iz treh različnih dimenzij kamnov, ki zloženi tvorijo ravno in gladko površino.
Tip mozaika: BRUNELLO
Dimenzije plošče: 30 x 30 cm x 1 cm
Velikost mozaika: 1 x 1, 2 x 1, 2 x 2 cm
Teža: 20,5 - 26 kg/m²
Pakiranje: 0,90 m²

Odprodaja: Lymra 5,40 m2  -50 %
     Alize 1,80 m2  -50 %
     Iris Basalt 1,80 m2  -50 %

Tehnična risba:
isis

go_top