DEKORATIVNI KAMEN

Dekorativni kamen skupaj z ostalimi stavbnimi in pohištvenimi elementi soustvarja domačen ambient in eleganten končni videz zgradbe, zato je njegova izbira zelo pomembna. V naši ponudbi boste našli izdelke različnih dimenzij, barvnih kombinacij in površinskih obdelav. Večino izdelkov je mogoče aplicirati tako v notranjih okoljih kot tudi na zunanjih površinah.

Iščete kakovosten dekorativni kamen za svojo kopalnico? Gladke površine, po katerih so prepoznavne travertin plošče, so enostavne za vzdrževanje, čiščenje in dobro odporne na vse vremenske vplive. Zaradi manjših kristalov, ki se skrivajo znotraj materialov, se svetloba lomi pod različnimi koti in ustvarja razigrano tridimenzionalnost. Za še več razgibanosti izberite izdelke iz klanega kamna iz kolekcije Vico.

Največja prednost te izdelčne variacije je ta, da je njegova montaža izredno enostavna. Popestrite monotono notranjost svojega doma in izberite mozaično postavitev s kolekcijo Olbia: na voljo v več barvnih kombinacijah. Sprehodite se po naši ponudbi in pustite domišljiji prosto pot: eksperimentirate lahko tudi z načini polaganja, spoji in inovativnimi oblikami. Naravni vzorci in zemeljske barve se odlično stapljajo z različnimi arhitekturnimi zasnovami in stili.

Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas in poslali vam bomo neobvezujočo ponudbo in odgovorili na vsa morebitna vprašanja, ki jih imate za nas!

POGOSTA VPRAŠANJA O DEKORATIVNEM KAMNU

Ali so izdelki primerni samo za zunanjo aplikacijo ali so primerni tudi za umestitev v notranje prostore?
Večina izdelkov v naši ponudbi je primerna tako za zunanjo umestitev kot tudi za notranje prostore.

Ali so izdelki večjih dimenzij primerni samo za zunanje oblaganje sten?
Ne, dekorativni kamen večjih dimenzij je primeren za oblaganje notranjih sten.

Kakšno je poreklo materialov?
Velika večina materiala prihaja iz Turčije, nekaj tudi iz Grčije.

Zakaj je naš dekorativni kamen boljši od drugih ponudnikov?
Gradbeni elementi iz naše ponudbe ne vsebujejo železove rude, zato so zelo primerni za oblaganje zunanjih sten ( fasad, coklov …). Se ne drobijo, zato se pri zaključkih sten enostavno odrežejo pod 45 stopinj. Ne potrebujete dokupovati dodatnih zaključkov. Prav tako so odporni na vse vremenske vplive.

Ali so talne plošče iz naravnega kamna primerne za notranje prostore?
Da, talne plošče so primerne za oblaganje vseh talnih površin v notranjih in zunanjih prostorih. 

go_top