AKTUALNO

NOVO V PONUDBI SILVER TRAVERTIN

22. 08. 2017
Čudovita in šik mešanica srebrnih, sivih in krem odtenkov za sodobne ambiente.
silver travertin
Travertin je eden izmed najbolj vsestranskih kamnov, ki je priljubljen že iz antike. Lahko ga uporabimo za urejanje najbolj unikatnih detajlov v vašem bivalnem prostoru in tudi pri ureditvi zunanjih površin, saj je odporen na vremenske vplive. Zanj je značilna drobna luknjičavost. Naš kamen ne vsebuje železove rude, zato ne rjavi tudi ob izpostavljenih vremenskih pogojih.

!! NOVO V PONUDBI - SILVER TRAVERTIN !!

Čudovita in šik mešanica srebrnih, sivih in krem odtenkov za sodobne ambiente. Silver travertin je naravno porozen kamen, ki je odporen na vremenske vplive in se odlično spaja z različnimi stili za brezčasen izgled.

Na voljo je za vzorce Vico, Olbia in Carpi. Pokličite nas za več informacij!

Druge barve


Beige Travertine (Bež Travertin) je pogost izbor pri opremljanju, saj omogoča ustvarjanje tako sodobnih kot rustikalnih ambientov. Zelo uspešno ga lahko kombiniramo s številnimi drugimi barvnimi odtenki v prostoru.

Yellow Travertine (Rumeni Travertin)
je prepoznan po specifični rumeni barvi, ki ne bledi, nastala pa je v procesu nastajanja kamnine zaradi prisotnosti žvepla v ozračju.

Noche Travertine (Rjavi Travertin) je dekorativni kamen v rjavih odtenkih, ki s kombinacijo nežne osvetlitve ustvari izredno toplino ambienta. Njegova značilna barva namreč še poudari prisotnost naravnega elementa v prostoru.


Vabljeni v naš razstavni salon!


Obiščite naš razstavni salon na Koprski ulici 92, Ljubljana - Vič, kjer je na ogled še več ponudbe dekorativnega kamna in kamna za zunanje ureditve. Vabljeni!

Za vsa naročila ter vprašanja nas pokličite na GSM: 031 390 079 ali 041 879 909, T: 01 256 04 31 ali nam pišite na #EM#696f646c44756f627c7b6b7b7e62646a73653c607d#EM#.
go_top