AKTUALNO

NOVO LETO, NOVA KOPALNICA

24. 01. 2017
kopalnica 650 3
Komaj smo dobro pozdravili novo leto in marsikdo med nami že razmišlja o stvareh, ki jih bi bilo potrebno podelati v stanovanju. Čez praznike smo pač bili več doma in imeli možnost premisliti o izboljšavah, kot na primer, odeti kopalnico v novo podobo in jo spremeniti v mali luksuzen kotiček za sprostitev.

Kako do nove podobe kopalnice?

Zamenjajte dotrajano pohištvo

Brez večjih stroškov renovacije lahko izgled vaše kopalnice močno spremenite že z novim kopalniškim pohištvom, menjavo dekorativnih brisačk, preprogre in zaves. Dodajte še nekaj kopalniških dodatkov, kot npr. posoda za tekoče milo in držalo za zobne ščetke v videzu naravnega kamna. Zgolj menjava kopalniških omaric ali dodatek novih poličk ter prepleskanje kopalnice lahko pomaga k popolnoma novemu videzu. Pri tem še pospravite predale in zavrzite staro neporabljeno kozmetiko, ki vam zavzema prostor.

Zamenjajte dotrajane ploščice

Menjava starih ploščic za nove bo dala novo življenje vaši dotrajani kopalnici. Namesto ploščic lahko izberete tudi trendi naravni dekorativni kamen, ki bo vašo kopalnico odel v odtenek luksuza. V novo oblogo lahko oblečete celotno kopalnico, ali zgolj tla, stene pa prepleskate s pralno barvo, ki je sedaj priljubljena. Tako vaš prostor dodatno zadiha.

kvadratna black marble tumbled beige travertine

Nadgradite kad ali tuš kabino

Ta dva elementa sta glavni fokus v vsaki kopalnici, zato je prav, da se jima posebej posvetite. Čudovita kopalna kad ali dekadenten tuš bosta poskrbela, da se boste v domači kopalnici počutili kot v wellness centru.

Orion Lymra


Drobni dodatki za velik vtis

Drobni dodatki dajo piko na i vsakemu prostoru, tudi kopalnici. Svečke, ogledala in vazice lahko prostor stilsko obogatijo za nizko ceno.


Preverite naše talne obloge, ki so primerne tudi za talno ogrevanje >

go_top