AKTUALNO

NARAVNE KAMNITE TALNE OBLOGE

17. 02. 2015
dekorativni kamen
Naravni kamen je primeren tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo, odvisno od velikosti vzorca. Manjši, drobnejši vzorci so primerni za zunanje površine, ki niso neposredno izpostavljene vremenskim spremembam, na primer pod nadstreškom, na terasi ali v letni kuhinji.

Talne obloge iz naravnega dekorativnega kamna sčasoma pridobijo bolj gladko površino, tako kot kamen v naravi. Naravni kamen je treba ločiti od umetnega dekorativnega kamenja. Naravni kamen namreč v primeru krušenja ali rezanja delčka obloge, ne spremeni svojega izgleda in zato se ne pojavi notranja polnitev drugačne barve, temveč ohranja svojo barvo.

Preverite pohodni naravni kamen za talne obloge:

talne obloge    talne obloge
Albi (levo),   Tirolo (desno)

talne obloge     talne obloge
Capri (levo),  Taranto (desno)

Odločite se za naravne materiale


Številni tipi kamnitih mozaikov zaradi svoje barve in inovativne obdelave pristajajo različnim slogom opremljanja, od klasičnega, rustikalnega do najsodobnejših smernic. Primerni so za notranje in zunanje prostore. Dolgotrajni procesi nastajanja kamnin so oblikovali barvne nianse, ki so osnova za širok izbor tudi v najbolj zahtevnih projektih. 

Preverite pohodne kamne, primerne za talne obloge!

talne obloge   talne obloge
go_top

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev.

Oglaševalski piškotki

Uporabljajo se za zbiranje informacij o vaših interesih za namene trženja.