AKTUALNO

KOPALNICA S KAMNITIMI OBLOGAMI IN IZDELKI

22. 01. 2015
naravni kamen
Kopalnica je bila v preteklosti zgolj prostor, kjer se nabira umazano perilo in kjer s sebe spiramo nesnago, torej umivalnica. Danes temu ni več tako in toaletni prostori postajajo vse bolj oaze sprostitve, kjer se umirimo po napornem dnevu. Trendi v kopalnicah gredo v smeri, da postajajo vedno bolj podaljšek dnevne sobe, prostor, kjer "polnimo energijo". Spremembo izgleda kopalnice v pravi domači wellness center dosežemo z izbiro pravih materialov za talne in stenske obloge.

Dekorativni kamen v kopalnici

Tudi vaša domača kopalnica lahko postane vaš mali kotiček sprostitve. Oblecite jo v naravni dekorativni kamen. Predstavljamo vam nekaj idej, kako z dekorativnim kamnom in kamnitimi mozaiki opremiti kopalnice, savne in wellness prostore.

naravni kamen Brunello - Beige Travertine, kamniti umivalnik Salt'n'Pepper

V naši ponudbi naravnega kamna za kopalnice lahko izbirate med dekorativnimi kamni za stene in tla, dodali pa smo še kamnita korita, tuš kabine in kopalne kadi.

Izbrali smo naravni kamen

Dekorativni kamen je prilagodljiv in vsestranski naravni material v več barvnih različicah, ki pristaja tako klasičnim kot modernim smernicam pri opremljanju kopalniških prostorov. Poleg visoke kvalitete materiala je prednost kamna tudi v dodatni estetski izpopolnjenosti, ki jo daje prostoru. Priporočamo ga pri opremljanju zasebnih in javnih objektov. Na voljo je dekorativni kamen za notranjo in zunanjo uporabo v različnih barvnih odtenkih.

Več ponudbe in novih idej za opremo prostorov z naravnim dekorativnim kamnom si oglejte v naši galeriji slik!

naravni kamen   naravni kamen
talna obloga Taranto ; stenske obloge polirana plošča Nesos Beige

Katalog dekorativnega kamna

Zagotovite si svoj izvod brezplačnega kataloga našega dekorativnega kamna v e-poštni predal. Naročite katalog tukaj!


Zanimajo vas cene?

Oddajte povpraševanje za informativno ponudbo na #EM#696f646c44756f627c7b6b7b7e62646a73653c607d#EM#. Za vsa naročila ter vprašanja nas pokličite na GSM: 031 390 079, T: 01 256 04 31 in preverite ceno ter zalogo!

naravni kamen   dekorativni kamen
levo: dekorativni kamen Arco - Maxima; desno: kamen Loreto - Beige Travertine

go_top

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev.

Oglaševalski piškotki

Uporabljajo se za zbiranje informacij o vaših interesih za namene trženja.