AKTUALNO

Z DEKORATIVNIM KAMENJEM DO BOLJŠE KAKOVOSTI BIVANJA

26. 11. 2014
kamniti umivalnik
Ste vedeli, da lahko z uporabo dekorativnega kamna za talne ali stenske obloge izboljšate kakovost bivanja v vašem domu? 
Naravni kamen namreč:
  • izboljšuje akustiko prostora, saj se zvok vpije v strukturo kamna in zmanjša odmev
  • poroznost naravnih kamnov omogoča hiter prenos toplote
  • nima elektrostatičnega naboja, zato ne privlači prahu in je enostaven za vzdrževanje.

na sliki: Roma Beige Travertine (levo), Maxima (desno)

Dekorativni kamen za dnevne prostore s kamini


Dekorativni kamen kot stenske obloge je primeren za številne možnosti uporabe. Z njim lahko okrasite steno pri dnevnem regalu ali za televizijo, obložite steno pri kaminu za še boljši prenos toplote, ali naredite okrasni detajl v jedilnici. Še posebej pa pride do izraza v kombinaciji s kaminom ali kaminsko pečjo, kjer se združijo prvinski učinki ognja in kamna. Prefinjena obdelava kamna in bogata paleta barv bosta ustvarili izjemen dekorativni učinek! Za piko na i dodajte še osvetlitev stene in občudujte igro barv in vzorcev.

dekorativni kamen   dekorativni kamen
na sliki: Bari (levo), Mini Riva (desno)

Naravni kamen za kopalnice, wellness kotičke in toaletne prostore

Trendi v kopalnicah gredo v smeri, da postajajo vedno bolj podaljšek dnevne sobe, prostor, kjer se ne le zgolj umivamo, ampak kjer "polnimo energijo". Spremembo izgleda kopalnice v pravi domači wellness center dosežemo z izbiro pravih materialov za talne in stenske obloge.

dekorativni kamen   dekorativni kamen
na sliki: Taranto (levo), Bergamo Wooden Mix (desno)

dekorativni kamen   dekorativni kamen
na sliki: Rimini (levo), Arco (desno)

Kamen za vsak dom


Naravni dekorativni kamen je na voljo v obsežni barvni paleti - na voljo so odtenki od bele, nežno rjave do sive, mavrične ali temnejše. Kamen je možno barvno tudi kombinirati za še večje vizualne učinke! Predstavljamo vam barvno paleto kamna Mini Bari:


Nove ideje za opremo prostorov!


Več ponudbe in novih idej za opremo prostorov z naravnim dekorativnim kamnom si oglejte v naši galeriji! Na voljo je dekorativni kamen za notranjo in zunanjo uporabo v najrazličnejših barvnih odtenkih.

Enostavna montaža!


Površine kamna so precizno obdelane, kamenčki pa so pritrjeni na mrežice različnih velikosti, odvisno od vzorca, kar omogoča natančno polaganje. Dekorativni kamen se lepi na zid ali na tla z lepilom za keramiko. Montaža se vrši enostavno, saj večina vzorcev ne potrebuje fugiranja in se lepi na spoj, torej ploščo.

Naročite informativno ponudbo!

Obiščite naš razstavni salon v Ljubljani


Oglejte si različno oblikovane površine in palete barvnih odtenkov dekorativnega kamna v našem razstavnem prostoru v Ljubljani.

Preverite našo ponudbo dekorativnega kamna.

Za vsa naročila ter vprašanja nas pokličite na GSM: 031 390 079, T: 01 256 04 31 ali nam pišite na #EM#696f646c44756f627c7b6b7b7e62646a73653c607d#EM# in preverite ceno ter zalogo!

go_top

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev.

Oglaševalski piškotki

Uporabljajo se za zbiranje informacij o vaših interesih za namene trženja.